Beelden op de Scheldeboulevard


4 juli t/m 30 augustus 2015 ~ Met gepaste trost organiseren de gemeente Terneuzen, het kunstenaarscollectief van Joseph Pannecouke en de Werkgroep Nieuwe Beelden dit jaar de 16e editie van Beelden op de Scheldeboulevard 2015. De openingsreceptie zal plaats vinden op zaterdag 4 juli om 13.00 in het stadhuis. Het decor voor deze expositie wordt gevormd door een bijzondere wandelroute; de dijk die grenst vormt tussen land en Westerschelde. Het water vormt een achtergrond die steeds in beweging is en dat maakt de beeldenroute zo uniek.

De gemeente Terneuzen heeft ook dit jaar weer nationale en internationale bekende beeldende kunstenaars bereid gevonden om deel te nemen aan deze voor Zeeland unieke openluchtexpositie. Wiens werk te bewonderen valt zijn onder meer Fabian von Spreckelsen, Willem Harbers, Anneke de Witte, Lon Pennock, Ronald Westerhuis, Gjalt Blaauw, Tom Puckey, Anja Ter Waarbeek, Dik Box.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *