Werkbezoek Telpost Millingen


21 juli t/m 31 juli 2011

Elf kunstenaars werken elf dagen in Telpost Millingen aan de Rijn. Deze waarnemingsruimte van Rijkswaterstaat geeft een uniek uitzicht op de splitsing van de Rijn in de Waal en het Pannerdens Kanaal. Sector Millingen is begonnen in 2010 kunstenaars uit te nodigen om daar te werken. Inmiddels zijn er al 18 kunstenaars langs geweest en nu is nummer 19 aan de beurt: Alinda Ottens. In de weekenden is het mogelijk om een kijkje te nemen, ik stel de Telpost dan open van 11.00-16.00 uur. Zaterdag 23 en zondag 24 juli en zaterdag 30 en zondag 31 juli. Voor wie geïnteresseerd is maar helaas niet langs kan komen, geen probleem. Ik zal een dagboek bijhouden over mijn belevingen op de site www.kunstinmillingen.nl. Tot ziens en een warm welkom in de Telpost. Hartelijke groet, Alinda Ottens Adres: Telpost Millingen, Rijndijk 29


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *