Kunst & Vrienden, Land en Beeld


5 mei 2013

Dit jaar bestaat Land en Beeld 10 jaar dat moet gevierd worden met vrienden. Tijdens deze jubileumtentoonstelling zijn er 80 werken te zien van ruim 40 fascinerende kunstenaars die Nederland bezit maar, ook internationale kunstenaars zijn er vertegenwoordigd. Speciaal voor deze tentoonstelling heb ik een boeiend werk gemaakt. Het beeld bestaat uit tien kubussen met de titel: ‘K40′. Elke kubus is opgebouwd uit 15 losse platen die samen een open ritmisch maar tegelijk een massief karakter geeft. De opening is op 5 mei om 15.00 uur en de tentoonstelling zal duren tot 6 oktober 2013. Deze boeiende expo is zeer de moeite waard om te bezoeken…! Helemaal omdat het dit keer uitgebreid is met een kerntentoonstelling van HOUT.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *