‘Kunst om de vijvers Veendam’


19 oktober 2012

‘Kunst om de vijvers Veendam’ Op zaterdag 20 en 21 oktober van 12.00 uur tot 17.00. Is er het evenement voor beeldende kunst en muziek. Georganiseerd door Anja Zomer en Lia Brouwer. Siebe Hansma is de curator. De kunstenaars van dit jaar zijn: Chris Brans, Renze Dijkema, Sarah Grothus, Rik Hagt, Katerine Hendricks, Jan Ketelaar, Olga Kudrjawzewa, Jet van Oosten, Alinda Ottens, Sventlana Prigoditch, Pieter van der Schaaf, Mirjam Veldhuis, Wij zijn Kees, Job van der Zwan, De Turfcentrale en Galerie Appelenberg. Op het Museumplein en rondom het aangrenzende Hertenkamp in het centrum van Veendam (om de vijvers). Bewoners van de Hertenkampstraat en de Ubbo Wilkensstraat stellen het hele weekend hun huis en tuin ter beschikking voor het exposeren van kunst. Dit in samenwerking met ‘Galerie 5 vanBeresteyn’ aan het Museumplein. Hier kunt u kleiner werk bekijken van de kunstenaars van 20 oktober t/m 1 december 2012. Tevens zullen door leerlingen van het Ubbo Emmius in Veendam kleine kamerconcerten plaats vinden op de route in enkele huiskamers. En zal de eindpresentatie van het kunstproject dat gekoppeld is aan dit evenement te zien zijn in Cultureelcentrum van Beresteyn. Informatie www.kunstomdevijversveendam.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *